Humani GM

 

14 februar 2019

SAOPŠTENJE ZA JAVNOST

Poštovani,

Pomoć za Anu i Aleksu Arsić

U okviru prikupljanja pomoći Ani i Aleksi Arsić, koji boluju od celebralne paralize, a trebalo bi da budu hospitalizovani u bolnici „Acibadem Atakent“ u Istambulu – Turska, Crveni krst Gornji Milanovac i dalje poziva građane da se odazovu pozivu i shodno svojim mogućnostima pomognu da naši mladi sugrađani budu operisani.

 


 

23 avgust 2018

We need a hero!

 

 


 

12 jul 2018

Heroji nam nikada nisu bili potrebniji. Budi i ti jedan od njih. Nikad nije bilo lakše !

 

 


 

01 april 2018

Ko koliko i kako može, neka pomogne!

 

 


 

29 jun 2017

Nekome nije bilo teško da prošeta po ovoj vrućini i na kukama dobrote ostavi višak stvari koji će nekome dobro doći. Veliko poštovanje za Vas!

 

 


 

13 jun 2017

U četvrtak 15. juna 2017. godine sa početkom u 20 časova, u organizaciji udruženja "Naš Milanovac", u kafe klubu "Escobar" ( bivši Stage ) u Zanatskom centru, biće održana prva "NM Žurka".


 

25 mart 2017

Čik ne doniraj Sine Majčin! Nećeš valjda da se kačiš sa njima?! Jer, pre ili kasnije svi ćemo kod njih na sto. Kod doktora Šutića, ili Lazića, svejedno.

 


 

20 mart 2017

Od Crvenog krsta Gornji Milanovac dobili smo sledeće saopštenje:

 

 


 

01 mart 2017

Crveni krst Gornji Milanovac  ove godine poziva sve osnovce i srednjoškolce da učestvuju u konkursu „Krv život znači“ i tako daju svoj doprinos širenju pozitivnog mišljenja o dobrovoljnom davalaštvu krvi.

 


 

15 februar 2017

I ja se borim!

 

Povodom 15. februara, Svetskog dana dece obolele od raka, Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka NURDOR će organizovati humanitarne skupove na trgovima, u glavnim ulicama i šetalištima u 40 gradova širom Srbije.


 

09 februar 2017

Pozivamo vas da, ukoliko ste u mogućnosti, uplatite ovaj simboličan iznos kao vid pomoći Udruženju roditelja dece sa smetnjama u razvoju opštine Gornji Milanovac.

 


 

27 januar 2017

Danas se navršava 24 godina od smrti vojnika Srđana Aleksić koga su na smrt pretukli pripadnici Vojske Republike Srpske jer im se suprotstavio u nameri da odbrani muslimana Alena Glavovića.

 


 

27 januar 2017

Pomozimo malom Viktoru da pobedi bolest!


Viktor Nikolić je devetogodisnji dečak iz Mladenovca. Otkriven mu je vrlo opasan oblik tumora.


 

04 januar 2017

Već smo pisali o "kukama dobrote" koje se nalaze na zidu apoteke „Gral“.

Pre neki dan smo ostavili na kukama jednu kesu sa očuvanim dečjim stvarima. Posle nekih petnaestak minuta, kada smo ponovo prošli istom ulicom, nije je više bilo.

 


 

29 decembar 2016

„Naš Milanovac“ uručio donaciju Dečjem odeljenju.

 

 


 

10 decembar 2016

Ide Nova godina. Mogli bi svi po malo da pomognemo da bi neka deca koja odrastaju u teškim uslovima dobila paketić i na kratko zaboravila na svoje probleme.

 


 

10 decembar 2016

Na zidu apoteke "Gral" već duži period nalaze se "kuke dobrote" na kojima možete ostaviti hranu, toplu odeću...

 


 

08 decembar 2016

Daleko iza sunca

 

Okokuce.rs   vam preporučuje da pogledate ovaj divan film  o pravim herojima ovog  vremena.

 

Nije Ronaldo. Ni Aca Lukas. Ne, nije ni Kim.  Lepo. Nije.


 

19 novembar 2016

Pomozimo Novaku da ponovo vrati vid

 

Novak Milojević, učenik prvog razreda ovdašnje OŠ "Vuk Karadžić", potpuno je izgubio vid na desnom oku, pišu Večernje novosti.


Prvi problemi su uočeni kada je mališan imao pet godina, ali operacija nije mogla da bude obavljena jer su lekari strahovali da mališan ne bi izdržao hiruršku intervenciju.


 

15 novembar 2016

Za Vas koji ste pratili i uključili u akciju evo sjajne vesti .

 

Dušan Krstić se javio redakciji B92.net i naveo da je akcija skupljanja pomoći obustavljena.

“Dragi ljudi, ja sam Dušan otac ove devojčice. Najpre bih se zahvalio B92 što je preneo vest. Na pojedine komentare tipa, “to se radi kod nas” jednostavno ne želim da odgovaram. Kome nešto nije jasno u vezi toga možete me naći na društvenim mrežama gde postoji moj broj telefona pa mi se obratite da vam objasnim neke stvari.


 

15 novembar 2016

Za svojih godinu i po, Sofija je herojski izdržala devet operacija, ali fistule između dušnika i jednjaka, zatvorene poslednjim zahvatom u Parizu, otvorile su se i životno je ugrožavaju.

 

Kako bi Sofiji život bio spasen, mora da otputuje u kliniku “Neckel-Enfants maladies Paris” u Francuskoj, na još jednu operaciju.


 
Oko kuće
Pratite nas

     Za dobro jutroPartly Cloudy

-5°C

Gornji Milanovac

Partly Cloudy

Humidity: 89%

Wind: 20.92 km/h

  • 03 Jan 2019

    Snow 0°C -6°C

  • 04 Jan 2019

    Mostly Cloudy -2°C -6°C

Prijatelji sajtafeplo

Pišite nam

Oko kuće

32300 Gornji Milanovac
Srbija

E-mail