Humani GM / Ajmo svi zajedno!

 

SAOPŠTENJE ZA JAVNOST

Poštovani,

Pomoć za Anu i Aleksu Arsić

U okviru prikupljanja pomoći Ani i Aleksi Arsić, koji boluju od celebralne paralize, a trebalo bi da budu hospitalizovani u bolnici „Acibadem Atakent“ u Istambulu – Turska, Crveni krst Gornji Milanovac i dalje poziva građane da se odazovu pozivu i shodno svojim mogućnostima pomognu da naši mladi sugrađani budu operisani.

 

Akciji se priključio i Kulturni centar Gornji Milanovac, gde će na svakoj kulturnoj manifestaciji u Domu kulture (predstave, filmovi, izložbe…), na kojoj je ulaz slobodan, biti postavljena kasica Crvenog krsta za prikupljanje pomoći.

 


Podršku je pružio i Muzej rudničko-takovskog kraja, gde je postavljena kasica Crvenog krsta za prikupljanje pomoći. Kasica će biti u muzeju do 11. marta, do kada traje izložba slika Paje Jovanović.

 

Novčana sredstva možete uplatiti i na račun Crvenog krsta Gornji Milanovac 325-9500700029514-20 u OTP banci, sa svrhom uplate: pomoć za Aleksu i Anu.


Ana i Aleksa od rođenja vode borbu za lepše i bolje sutra, za život bez bolova i život u kome će donekle moći da budu ravnopravni sa svojim vršnjacima. Pred njima je period napornog rada i vežbanja kako bi stekli uslove za operaciju koja im uliva veliku nadu da će hodati bez bola.

 

aпреузимање

 

S poštovanjem,

S e k r e t a r

Nebojša Ivović s.r.

 

 

Oko kuće
Pratite nas

     Za dobro jutroPartly Cloudy

-5°C

Gornji Milanovac

Partly Cloudy

Humidity: 89%

Wind: 20.92 km/h

  • 03 Jan 2019

    Snow 0°C -6°C

  • 04 Jan 2019

    Mostly Cloudy -2°C -6°C

Prijatelji sajtafeplo

Pišite nam

Oko kuće

32300 Gornji Milanovac
Srbija

E-mail