Oko kuće / Tatoo - ruža na grudima

 

 

Sugrađanin M.M. (34) koji nas je zamolio da ostane anoniman, ispričao nam je kroz kakav je pakao prolazio poslednjih meseci. Obećali smo mu da ćemo sačuvati njegov identitet ako nam sve ispriča u detalje.

 

Ipak, ono što Mrkela Mitar (34) nije pročitao u ugovoru sa nama, a jasno je pisalo sitnim slovima je da se to odnosi samo na prvi pasus teksta.

 

„Iz zdravstvenih razloga, na preporuku svog lekara, rešio sam da počnem redovno da vežbam – počeo je Mitar svoju ispovest za okokuce.rs. Rekao je, ili to ili da kupim novu kičmu kod Kineza. Pošto nisam baš siguran da bi mi ta nova kičma made in PRC bila od neke vajde, rešio sam da ga poslušam.

 

Kupio sam nove patike, ranac, znojnice, rukavice, šorc i tesnu majicu. Stavio sam u džep pare za članarinu, slušalice u uši sa pažljivo napravljenom plej listom, navukao kapuljaču na glavu kako bih izledao kul dok trčim na traci i krenuo do najbliže teretane.

 

I tu sam doživeo prvi šok. Vlasnik teretane me je dobro odmerio i rekao „ Sve je to u redu, ali ti nigde ne vidim tetovažu?“  Pitao sam kakvu tetovažu, na šta mi je on rekao da je bez propisne tetovaže vežbanje kod njega nemoguće. Rekoh mu da se on sigurno šali i da ću platiti unapred, ali mi je rečeno da ne želi da izgubi licencu, da mu ne treba moj prljavi novac i pokazao mi vrata.

 

Šokiran, krenuo sam redom da obilazim teretane, ali sam svuda dobio isti odgovor. Iz jedne me je čak jedna starija žena koja je dizala benč isterala mašući šipkom i vičući za mnom da sam loš uzor deci iako sam joj na prvi pogled delovao normalno.

 

Pa, ja sam i vojsku odslužio bez tatoo-a! O čemu se radi saznao sam tek sutradan kada sam u pozerskom časopisu za muškarce saznao da je tatoo apsolutni must have poslednjih sezona.

 

Kako se plašim igle a drugog izbora nisam imao, uplašen za svoje zdravlje i socijalnu inkluziju, alternativnim kanalima sam saznao da mi jedino može pomoći izvesni Nole, vlasnik teretane Monte Cristo koja se nalazi na teniskim terenima. Posle nekoliko rigoroznih provera zakazao sam sastanak sa njim i izneo mu svoj slučaj.

 

Ne znam šta bih radio da nije njega. Dao mi je, takoreći, poklonio nekoliko privremenih tetovaža i dopustio da treniram u njegovoj teretani po simboličnoj ceni od 100 eura mesečno u terminu posle 23h. Više nisam usamljen, već se osećam kao korisni član zajednice.

 

Hvala mu gde čuo i nečuo!“

 

Pozivamo sve sugrađane da nam i oni povere svoje neverovatne životne priče. Diskrecija je zagarantovana.

 

Ako vam se ovo svidelo pročitajte i http://okokuce.rs/bleja/112-insomnia

 

gym650

 

okokuce.rs

Oko kuće
Pratite nas

     Za dobro jutroPartly Cloudy

-5°C

Gornji Milanovac

Partly Cloudy

Humidity: 89%

Wind: 20.92 km/h

  • 03 Jan 2019

    Snow 0°C -6°C

  • 04 Jan 2019

    Mostly Cloudy -2°C -6°C

Prijatelji sajtafeplo

Pišite nam

Oko kuće

32300 Gornji Milanovac
Srbija

E-mail