Sport / Pobeda FK Takova na startu

 

Na otvaranju sezone u novoformiranoj Zapadno-moravskoj Zoni sa novajlijom ekipom FK Prijevora iz predgrađa Čačka, Takovo je upisalo startna 3 boda i ispunilo cilj.

 

 

Utakmica, specifična i teška kao i vreme koje je na početku bilo nesnosno i sparno sa 32 stepena, a u drugom delu čak 2 prekida zbog provale oblaka, grada i jake grmljavine.


Teška je bila i igra Takova pogotovo u prvom delu, kada su gosti čak delovali i opasnije. Ipak u drugom delu stvari su došle na svoje mesto.

Predvođeni juče najboljim igračem utkmice, iskusnim Živkovićem koji je posle opravdano dosuđenog penala nad Mijatovićem u 61.minutu doveo Takovo u vođstvo, domaćini su bili znatno bolji i opasniji. Između ili posle pomenutih prekida zbog nevremena, kontinuirano najbolji igrač Takova, Mirković u 72.minutu postavio je konačnih 2:0 uz još nekolicinu promašenih šansi Strizovića, Stojića i samog Mirkovića.

 

Apsolutno vredno pomena je i debi dvojice 16-godišnjaka, kadeta Takova, Milovića koji je igrao od početka do 60 minuta i Jevtovića koji je u igri proveo poslednjih 10 minuta.

 

Samo tako dalje Takovci!

 

atakovo650

Oko kuće
Pratite nas

     Za dobro jutroPartly Cloudy

-5°C

Gornji Milanovac

Partly Cloudy

Humidity: 89%

Wind: 20.92 km/h

  • 03 Jan 2019

    Snow 0°C -6°C

  • 04 Jan 2019

    Mostly Cloudy -2°C -6°C

Prijatelji sajtafeplo

Pišite nam

Oko kuće

32300 Gornji Milanovac
Srbija

E-mail